tiistai 8. maaliskuuta 2016

Tonnikalariisivuoka

Helppo arkiruoka, josta riittää pariksi päiväksi. 





Tonnikalariisivuoka (4 aikuisen ja 2 lapsen annosta)

7 dl risottoriisiä
1 iso sipuli
TAI
100 g pakaste sipulia

1 iso paprika
2,5 dl maissia
2,5 dl heneitä
TAI
1,5 pss he-ma-pa pakastetta

1 rkl öljyä
2 prk tonnikalaa 
pippuria
(ripaus chiliä)
2 rkl  tilliä (pakaste)
2 kananmunaa
2 dl kermaa
2 dl juustoraastetta

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. 

Pilko sipuli ja paprika todella pieneksi silpuksi. Kuullota niitä hetki pannulla ölyssä ja lisää herneet ja maissit joukkoon.

Lisää joukkoon valutetut tonnikalat ja mausteet. Paista hetki. Kaada isoon uunivuokaan riisin kanssa ja sekoita.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita kerma joukkoon. Kaada uunivuokaan vuokaan. Ripottele juustoraaste ruuan päälle.

Paista +175 asteessa 30 minuuttia.











1 kommentti:

  1. Tommosta mä en oo tehnykkään, pitää kyllä kokeilla, laitan sitten uuden kommentin.
    Osallistu kastehelmi arvontaan.
    Hyvää keskiviikko päivää sulle.

    VastaaPoista