lauantai 27. helmikuuta 2016

Mangovispipuuro +6kk

Ollaan käytetty tosi paljon Bonnen-hedelmäsoseita. Laitetaan niitä pojan puuroon ja jugurttiin ja tarjoillaan sellaisenaan, lisätään omiin rahkoihin ja leivontaan. Nyt huomasin Marlin 100% hedelmää olevat soseet kaupassa, kilohinta oli reilusti helvempi, kuin Bonnen-soseilla. Purkit vaan oli vähän turhan isoja. Mietin, että mihin sosetta saisi uppoamaan ja muistin vispipuurot. Vispipuuroihin voi käyttää mitä vain hedelmäsosetta. Puuro käy hyvin koko perheen välipalaksi tai jälkkäriksi.

AINEKSET: 6 pikku annosta

1 l vettä
1,5 dl kauramannasuurimoita
3 dl mangososetta
( 1 rkl kookossokeria/tavallista sokeria)

Keitä vesi kiehuvaksi. Vispaa mannasuurimot joukkoon ja keitä 10 min.

Lisää mangosose valmiiseen puuroon, sekoita ja laita jäähtymään.

Vispaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi. Mausta tarvittaessa sokerilla.

Tarjoile kylmänä maidon/kauramaidon/kerman kanssa.



3 kommenttia:

  1. Tässä vaan lisäaineena pektiini jolla sakeutettu....:/ http://www.iltalehti.fi/diabetes/2014082118590634_di.shtml

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Yleensä katon tarkkaan sisällysluettelon, nyt toi 100% mangoa pääs hämäämään. Pektiiniä pidetään kuitenkin (ainakin vielä ) haittattomana.

    VastaaPoista