Ruuan joukossa oli soseutettuja papuja, pavut eivät maistuneet yhtään. Joten tämä on hyvä ruoka saada pavut menemään vähän nirsommallekkin syöjälle!
Alkuperäinen resepti täältä.
500 g paseerattua tomaattia
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 tlk suuria valkoisia papuja
2,5 dl täysmaitoa
2,5 dl gouda juustoraastetta
400 g pastaa
1 rkl basilikaa (Finduksen pakaste)
pippuri
suolaa
raejuustoa
Kaada blenderiin pavut, sipuli, valkosipulitt ja paseerattu tomaatti ja blendaa niin kauan, että pavut ja sipulit ovat kadonnet. Lisää maito ja mausteet ja blendaa vielä hetki.
Kaada kastike ja pastat pannulle. Keitä 20-25 min. Sekoittele pastaa muutamia kertoja ja lisää tarvittaessa hieman vettä joukkoon.
Lisää juustoraaste ja anna sulaa.
Laita annoksen päälle raejuustoa ja tarjoile vihannesten/salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti